Ζεύγος από τη Βρετανία βραβεύθηκε για τις πολυάριθμες επισκέψεις του στην Αγία Νάπα
wp header logo 1096 - Ζεύγος από τη Βρετανία βραβεύθηκε για τις πολυάριθμες επισκέψεις του στην Αγία Νάπα

Ζεύγος από τη Βρετανία βραβεύθηκε για τις πολυάριθμες επισκέψεις του στην Αγία Νάπα – Τις αναμνηστικές πλακέτες και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» απένειμε η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Μαρία Τοφινή Τσαντίλα

Ζεύγος από τη Βρετανία, οι Peter και Glynnis Ditchburn, βραβεύθηκε για τις πολυάριθμες επισκέψεις του στην Αγία Νάπα.
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «με ξεχωριστές πλακέτες, το ζεύγος Peter και Glynnis Ditchburn από τη Βρετανία, τιμήθηκε για τις 56 και 57 επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο».
Προστίθεται ότι «τις αναμνηστικές πλακέτες και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» απένειμε η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, η οποία εξήγησε στο ζεύγος τον θεσμό που θεσπίστηκε τα τελευταία χρόνια και τους λόγους βράβευσης τους. Ευχαρίστησε το ζεύγος για τις πολυάριθμες επισκέψεις του στην Αγία Νάπα, οι οποίες τους καθιστά πλέον δημότες και όχι απλά επισκέπτες».
Η κα. Τσαντίλα «εξήρε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο οι τακτικοί επισκέπτες στην διαφήμιση και στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής σμκτις χώρες τους».
Πηγή: ΚΥΠΕsource

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x