Αρχίζουν αντιπλημμυρικές εργασίες στην παλιά Λευκωσία στις 6 Ιουνίου
wp header logo 2682 - Αρχίζουν αντιπλημμυρικές εργασίες στην παλιά Λευκωσία στις 6 Ιουνίου

Αρχίζουν αντιπλημμυρικές εργασίες στην παλιά Λευκωσία στις 6 Ιουνίου – Κλειστή η οδός Πλατεία Δημαρχίας από τις 30 μέχρι 31 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Λευκωσίας μέσω δελτίου Τύπου πληροφορεί το κοινό ότι από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:00 το πρωί και για περίοδο 2 μηνών περίπου, στο πλαίσιο των εργασιών αντιπλημμυρικών έργων στην παλιά Λευκωσία, τμήμα της οδού Άρεως από τη συμβολή της με τις οδούς Τρικούπη και Αχιλλέως, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ και Τρικούπη προς το «ΟΧΙ» θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αριστοφάνους, Αισχύλου, Ιπποκράτους και Θερμοπυλών.

Ο Δήμος Λευκωσίας ζητεί συγγνώμη για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Κλειστή η οδός Πλατεία Δημαρχίας από τις 30 μέχρι 31 Μαΐου 2022

Στο μεταξύ, σε ανακοινωσή του ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι στο πλαίσιο των εργασιών για την αποκατάσταση του κτηρίου Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου από τη Δευτέρα 30 Μαΐου από τις 7 το πρωί μέχρι και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 στις 6 το απόγευμα η οδός Πλατεία Δημαρχίας, στην εντός των τειχών πόλη, θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Υπενθυμίζεται ότι το κτήριο της Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου θα φιλοξενήσει λειτουργίες του Κέντρου Αριστείας στην Έρευνα και στην Καινοτομία CYENS (πρώην RISE) και εντάσσεται στις προτεραιότητες της στρατηγικής του Δήμου Λευκωσίας για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη για την προώθηση της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της Αγοράς θα φιλοξενηθούν πέραν των εργαστηρίων και των χωρών επίδειξης εφαρμογών, κοινοί χώροι εργασίας, χώρος σεμιναρίων, στούντιο πολυμέσων, εργαστήριο κατασκευών (fabrication lab), χώρος ηλεκτρονικών προτύπων κ.α., αναφέρεται.

Το έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

source

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x